Szállítási információk

A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk, amely tartalmazza az Ön rendelési adatait, és csomagjának nyomonkövetéséhez szükséges információit.

A megrendelt termékeket az MPL - Magyar Posta futárszolgálat szállítja ki, az Ön által kiválasztott módon:

Házhozszállítás

A futár hétköznap, munkaidőben 8-17 óra között fogja kivinni csomagját, ezért fontos, hogy szállítási címként olyan címet adjon meg (akár munkahelye), ahol ez időben át tudja venni. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, a következő munkanapon újra megkísérli a kiszállítást. Ha másodszorra is sikertelen a kiszállítás, akkor az árut visszahozza telephelyünkre, és a megrendelését töröljük.
A rendelés során a Megjegyzés rovatba célszerű beírni minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet. Nehezen megtalálható cím esetén érdemes pontosan megadni az emelet- és ajtószámot, illetve rövid útba igazítást adni, amely alapján a futár könnyebben odatalál.

Csomagautomatára történő kiszállítás   Lista

Az automaták jellemzően éjjel-nappal, 0-24 órában elérhetőek a nagyobb városokban, többek között bevásárlóközpontoknál, szupermarketek mellett, közlekedési csomópontok környékén és benzinkutakon.
A rendelését bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. Nem kell a munkahelyén vagy otthon átvennie a csomagját.
A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben értesíti Önt az MPL. Az értesítéstől számított 5 munkanapon belül vehetők át a csomagok az automatán. Ha nem sikerült érte menni, akkor egy közeli postára kerülnek át, ahol további 5 nap áll rendelkezésre, hogy csomagját átvehesse.
A küldemények maximális tömege 20 kg, maximális mérete 31x50x35 cm.

Csomagpontra történő kiszállítás   Lista

A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop és Media Markt PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja a csomagját.
SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről.
Az értesítéstől számított 5 munkanapon belül vehetők át a csomagok, ez időn belül akkor megy érte, amikor akar. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
A MOL PostaPontokon, valamint a Coop és Media Markt PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet. A küldemények maximális tömege 20 kg lehet.


PostaPontra történő kiszállítás   Lista

Országszerte mintegy 2500 postára kérheti csomagját. A csomagátvételt más postai ügyintézéssel is összekötheti. SMS-ben vagy emailben értesítjük a küldemény postára érkezéséről.


Szállítási költségek


A kiszállítás teljesen ingyenes 50000 Ft összeget meghaladó rendelések esetén. 50000 Ft összegnél alacsonyabb értékű rendelések esetén szállítási költség 2000 Ft.

A szállítási díj a túlméretes vagy túlsúlyos csomagok esetén változhat! Egyedi szállítási költséggel szállítható termékek: raklapos küldemények, vezetékek, kábelek, 20kg-nál súlyosabb, 200 cm-nél hosszabb termék.

Ezen termékek megrendelése esetén külön értesítjük a várható szállítási díjról.Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Moduláris készülékek


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Kapcsolók - Konnektorok


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Energiaelosztás és szerelés


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Automatizálás és vezérlés


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Fényforrások


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Világítástechnika


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Ház és Kert


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Egyéb termékek

Latogassa meg a Celon.hu - Challenge Electric webuzletet a ShopManian

EuPlatesc Visa - Mastercard