Áfa tartalom nélküli számla ( Export számla ) – Európai Unión belüli értékesítés – közösségi adószámmal

Amennyiben megrendelőként rendelkezik EU közösségi adószámmal, lehetové teszi számunkra, hogy külföldi partnerként Áfa-tartalom nélküli számlát állítsunk ki Önnek. (export számla)

Mivel a celon.hu üzemeltetője a romániában bejegyzett Challenge Com Srl RO6618508 ezért megrendelése az EU gazdasági közösségen belüli vásárlásnak minősül, mely Áfa-tartalom nélküli számlázást tesz lehetővé. ( ez a lehetőség csak az Európai Unión belüli tagállamokba bejegyzett közösségi adószámmal rendelkező cégek számára elérhető )

Amennyiben cégük közösségi adószámmal rendelezik számlájukat áfamentesen fogjuk kiállítani, viszont az ÁFA (19%) értékét kaucióként bekérjük kiszállításkor.

A csomag tartalmaz egy kitöltött fuvarlevelet ( CMR ) ezt a megadott helyen alá kell írni és pecsételni, és a megadott címre elküldeni vagy helyben a futárnak odaadni.

FIGYELEM! Amennyiben helytelenül / hibásan töltik ki, fenntartjuk a jogot az ÁFA visszautalás megtagadásának!

Miután megkaptuk és ellenőríztük, az ÁFA értékét 5 munkanapon belül visszautaljuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben 30 napon belül nem kapjuk vissza a dokumentumokat, azzal elfogadja és feljogosít minket, hogy a számláját román ÁFA tartalommal (19%) számlázzuk ki.