Kiszállítjuk megrendelésedet!

Akár 2 munkanapon belül a kezében foghatja megrendelését, ráadásul 35000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes Magyarország egész területére.

35000 Ft összegnél alacsonyabb értékű rendelések esetén a szállítási költség 1500 Ft.

Amennyiben a megrendelt termékek súlya meghaladja a 20kg-ot, személyre szabott szállítási árajánlatot biztosítunk vásárlóinknak.

Megrendelés leadásakor, lehetősége van kiválasztani, hogy a megrendelt termékeket azonnal, vagy egy megadott napon és időpontban kerüljenek kiszállításra.

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik, a rendelés leadásakor megjelölt időszakban vagy telefonon egyeztetett napszakban. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.

Csomagja összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben vagy SMS-ben is küldünk értesítést.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Moduláris készülékek


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Kapcsolók - Konnektorok


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Energiaelosztás és szerelés


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Automatizálás és vezérlés


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Fényforrások


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Világítástechnika


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Ház és Kert


Másokat az alábbi kategóriák is érdekelték Egyéb termékek