Kiszállítjuk megrendelésedet!

Akár 2 munkanapon belül a kezében foghatja megrendelését, ráadásul 35000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes Magyarország egész területére.

35000 Ft összegnél alacsonyabb értékű rendelések esetén a szállítási költség 1500 Ft.

Amennyiben a megrendelt termékek súlya meghaladja a 20kg-ot, személyre szabott szállítási árajánlatot biztosítunk vásárlóinknak.

Megrendelés leadásakor, lehetősége van kiválasztani, hogy a megrendelt termékeket azonnal, vagy egy megadott napon és időpontban kerüljenek kiszállításra.

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik, a rendelés leadásakor megjelölt időszakban vagy telefonon egyeztetett napszakban. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatunk.

Csomagja összekészítése után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben vagy SMS-ben is küldünk értesítést.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.